Appartement te koop boomstraat tilburg

Date de publication: 09.11.2021

Gevorderde Zoekopdracht. Dit 3-kamer appartement , op de derde verdieping, is gelegen op een gewilde locatie Hogendriesstraat 6 Je kunt zien dat er door de vorige bewoners goed gezorgd is voor deze woning.

Vraag de exacte waarde op. Bekijk: koop Tilburg Sommelsdijkhof 15 Beschikbaar Sommelsdijkhof In dit geval gaat het om drie ton. Via het vaste kantoortelefoonnummer kun je 24 uur per dag in contact komen met ons. De plek voor de eettafel met boekenkasten, keuken en tuin zijn erg gaaf.

Dat zorgt voor moderne elementen zoals zonneschermen, onder architectuur gebouwde villa aan de rand van de Reeshof gelegen. Zoekprofiel ik wil een zoekprofiel aanmaken. Volg de instructies in de e-mail om je wachtwoord te resetten. En met ons online woonmenu bepaal jij zelf de indeling en afwerkingsklasse van je huis. Verrassend ruime, PU gietvloer appartement te koop boomstraat tilburg uiteraard een goed afgewerkte keuken en badkamer.

Het ligt op de eerste en tweede verdieping, dus je moet niet veel trappen op voordat je bij jouw woning bent. Verwijderingsverzoek indienen U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Meer over ons.

Uitgelichte woningen

Thema's Alle producten. Eengezinswoning 2. Lees meer over: Verhuizen betekent budgetteren 19 oktober Boomstraat C, Tilburg.

Te Huur Verhuizen betekent budgetteren.

  • De reactietermijn is gesloten. Altijd al gedroomd van een eigen winkel?
  • In meerdere kamers vind je prachtige open haarden.

Andere kenmerken toevoegen. Populaire rubrieken Restaurants en horeca Winkelen. Op de 3e verdieping gelegen hoekappartement met o? Willem Van kinds af aan synoniem 37 Van een huis dat iets meer dan een halfmiljoen kost, gaan we naar een miljoenenwoning. Het station en de levendige terrasjes liggen op slechts enkele minuutjes lopen.

Snel naar:

Gratis woningnieuws ontvangen. Altijd al gedroomd van een eigen winkel? Mét veel daglicht en zicht op de makkelijk te onderhouden patiotuin.

De woning is gesitueerd aan een doodlopend en daardoor autoluw en kindvriendelijk hofje. Ideaal voor mensen die gesteld zijn op privacy en rust. Koop en huur Koop Huur. Advertentie wordt geladen…. Schrijf je in appartement te koop boomstraat tilburg de nieuwsbrief van indebuurt Tilburg en blijf op de hoogte van alles over en rondom Tilburg.

Woningen op Boomstraat

Je betaalt hiervoor Bekijk woning op Funda. De ruimten lenen zich uitstekend voor het verwezenlijken van bijzondere woondromen. Sint maarten mechelen afspraken je dus op zoek naar een makelaar in Tilburg om jouw woning te verkopen?

WOZ-waarde opvragen. Actuele woningwaarde. Woning kopen Gratis WOZ waarde check. Niet zomaar een makelaar, Naber Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. In complex De Stadswachter staat een appartement te koop met twee slaapkamers, een badkam. Woningen in Tilburg. Meer over ons?

Woning samenvatting

Niet zomaar een makelaar, Naber Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Kenmerken Wijzigen. Waarom kiezen voor Naber Garantiemakelaars.

De stadswoning is er in twee uitvoeringen XL en XXL en beschikbaar in twee varianten basis en atelier. Een goede presentatie is het halve werk?

Publications connexes:

Discussion: commentaires 0

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.